26 Eigenschappen die Vrouwen aantrekkelijk vinden bij Mannen

Voordat ik inga op wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen, laten we eerst één ding behandelen. Want er is een groot verschil tussen een “aardige jongen” zijn en een “slechte jongen” zijn.

Manipulatie:

Het beïnvloedt niet alleen vrouwen. Het beïnvloedt zakenpartners, familie, vrienden en mensen uit alle lagen van de bevolking. Het is net als bij financiële regelingen waar zowel mannen als vrouwen in het aas happen. Ze pikken zoveel shit omdat ze niet kunnen stoppen met dromen over wat zou kunnen zijn. Gelddromen daargelaten; als het om relaties gaat, is de waarheid dat je geen vervalste droom hoeft te verkopen.

Je hoeft alleen maar een verkoper te zijn en jezelf te verkopen. Met andere woorden: wees echt. Het is oké om af en toe een leugentje voor bestwil te verkopen; alle mannen doen dat, en vrouwen ook. Maar als het gaat om jou, het product, kun je niet verkopen wat je niet eens hebt.

Laten we eerlijk zijn, hoewel je met een manipulatieve relatie krijgt wat je wilt,(en daar is geen twijfel over mogelijk), als je een ongezonde relatie mentaal niet aankunt, zal het je uiteindelijk kapot maken. Dit geldt vooral als je eenmaal beseft dat je niets te bieden hebt, en de klant (je significante andere) boos en gek wordt.

Uiteindelijk zal je liefdesleven kapot zijn en verder naar beneden afbrokkelen. Nu zijn er eerlijke verwachtingen die vrouwen van mannen willen, en die variëren allemaal sterk. Laten we het over ze hebben. Als je deze lijst hieronder bekijkt, begrijp dan dat sommige vrouwen het hierin goed kunnen vinden, terwijl andere vrouwen precies het tegenovergestelde willen.

Sommige mannen houden van grote borsten, anderen van kleine borsten. Vrouwen zijn echt niet anders; we zijn allemaal kieskeurig over iets.

Als je dit leest, maak je dan geen zorgen over wat je niet kunt bieden, maar richt je op gebieden waarin je jezelf kunt verbeteren. Wees vandaag in het moment als je een aantrekkelijke vrouw in de buurt ziet. Alleen al door in een relatie te zijn, groei je zelf als persoon. Ongeacht wat je verleden inhoudt.

De wetenschap achter de aantrekkingskracht

koppel-man-vrouw-gelukkig

Hoewel romantische aantrekkingskracht beslist ingewikkeld is, heeft de wetenschap een aantal zeer overtuigende inzichten in de eigenschappen en gedragingen waardoor vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot een man.

Australische onderzoekers ontdekten bijvoorbeeld dat bedachtzame mannen veel hogere beoordelingen van aantrekkelijkheid kregen van vrouwen. Ze konden hun gevoelens en emoties waarnemen zonder erop te hoeven reageren; ze merkten veranderingen in hun lichaam op en waren goed in het vinden van de woorden om hun gevoelens te beschrijven.

Dus terwijl mannen zich gewoonlijk meer aangetrokken voelen tot fysiek aantrekkelijke vrouwen, voelden de vrouwen zich meer aangetrokken tot mannen die over hun gevoelens konden praten.

Je datingfoto online heeft ook veel te maken met je niveau van aantrekkelijkheid. Volgens dit onderzoek voelden vrouwen zich meer aangetrokken tot mannen die meer expansieve lichaamstaal vertoonden.

Bij foto’s van datingprofielen zijn vrouwen eerder geneigd de foto’s over te slaan van mannen die ineengedoken zitten of hun armen over elkaar hebben. In plaats daarvan zijn ze op zoek naar die expansieve poses, zoals dat ze ergens naar reiken of hun armen uitgestrekt hebben.

Een laatste voorbeeld van wetenschap en aantrekkingskracht is een onderzoek uit 2011 van de Universiteit van British Columbia. In hun studie ontdekten ze dat vrouwen een uitdrukking van trots op het gezicht van een man verkozen boven andere gezichtsuitdrukkingen zoals schaamte, neutraliteit en geluk. Verrassend genoeg was de minst aantrekkelijke gezichtsuitdrukking voor de vrouwen die blijdschap toonde.

Zo zie je maar hoe verschillend elke vrouw kan zijn als het gaat om het beoordelingsniveau voor mannen. Dus, met dit alles in gedachten, laten we eens nader bekijken wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen. Maar vergeet niet dat het zeker zal variëren, afhankelijk van wie het is.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen? Dat is nogal wat.

Het zal je misschien verbazen dat zelfvertrouwen niet alles is.

Je kunt de vrouw die je wilt krijgen zonder manipulatief te zijn, of een “bad boy”. Dit is wat vrouwen aantrekkelijk vinden:

1. De manier waarop een man zich kleedt

Je gevoel voor stijl is van groot belang om de juiste of verkeerde indruk te maken op vrouwen. Loop je een dag rond in spijkerbroek en T-shirt, ga dan uit in een pak, dan krijg je ongetwijfeld meer positieve aandacht en respect als je het pak draagt. Vrouwen merken het op en mannen merken het op.

Overweeg nu dit: Vrouwen zitten ‘s morgens een uur of vaak langer in de badkamer om zich aan te kleden… Het is een understatement om te zeggen dat vrouwen geven om mode en stijl; sommigen zijn erdoor geobsedeerd.

Als een meisje honderden dollars uitgeeft aan schoenen die ze maar één keer zal dragen, dan kun je er zeker van zijn dat ze naar mannenschoenen kijkt. Er zijn ook allerlei onderzoeken gedaan naar het soort jeans dat mannen dragen. Het juiste paar kan je aantrekkelijkheid verhogen, geloof het of niet.

2. De manier waarop een man zichzelf verzorgt

Verzorging is niet anders. Het is een weerspiegeling van je trots. Als je stinkend rondloopt, zul je niet alleen meer moeite hebben met vrouwen; letterlijk iedereen zal weglopen om zijn neus te redden. Door fatsoenlijk te ruiken, doe je moeite. Het is iets zo eenvoudigs, maar het gaat heel ver om respect te krijgen. Het valt mensen op.

Combineer dat met zaken als het verzorgen van borstelige ellebogen, het poetsen van je tanden, het dragen van een kenmerkende cologne, scheren, investeren in goede huidverzorging, en langzaam begin je meer dan alleen je aantrekkelijkheid te verhogen. Je zult je zelfverzekerd gaan voelen, en meer geïnteresseerd zijn in het respect dat vrouwen je teruggeven.

Er wordt gezegd dat een vrouw ook van een goed stel haar houdt, maar ik wil je hier aan één ding herinneren. Er zijn genoeg vrouwen die kale mannen aantrekkelijk vinden. Het punt hier is dat je jezelf als individu kunt verzorgen hoe je wilt, doe er eerst maar eens moeite voor.

3. De hobby’s van een man

Ben je ergens gepassioneerd over? Of zit je gewoon elke dag en avond thuis op de bank televisie te kijken? Een man met hobby’s opent de deur naar situaties waarin vrouwen mee kunnen doen, zelfs als dat betekent dat je er eenvoudiger bij bent om je aan te moedigen.

Laten we eerlijk zijn, alle mensen verlangen naar een doel en een beetje avontuur. Dat houdt relaties interessant, niet saai.

4. Zijn relatie met moeder, vrouwelijke familieleden en andere vrouwen

man and woman smiling on focus photography

Bedenk hoe je andere vrouwen in je leven behandelt. Het maakt niet uit of het je moeder is, je jongere zusje, vrouwelijke collega’s, of zelfs de vrouwelijke obers in plaatselijke restaurants. Wat vrouwen aantrekkelijk vinden is niet alleen hoe goed je relatie met hen is. De waarheid is dat ze op zoek zijn naar één belangrijk ding: Heb je respect voor vrouwen? Zo ja, hoe behandel je ze dan?

Ben je kalm, geduldig en een vriendelijke heer rond onbeschofte en grillige vrouwen die je eerlijk gezegd niet kunt uitstaan? Of raak je snel gestrest en verlies je in plaats daarvan alle zelfbeheersing?

Als je vrouwen met weinig tot geen respect behandelt, zullen andere vrouwen dat merken. Ze zullen zich gaan afvragen of je hen in de toekomst ook zo zult behandelen. Het is nogal een afknapper.

5. Een man die zijn plannen uitvoert

Als je zegt dat je iets gaat doen, doe je het dan ook? Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die georganiseerd zijn en plannen hebben voor hun toekomst. Dat betekent niet dat je een in kleur gecoate dagplanner nodig hebt; het betekent gewoon dat je doelen hebt, en dat je ernaar toe werkt.

In hetzelfde verband, als je beloften of toezeggingen doet, ben je dan een man van je woord? Of trek je ze terug uit verlegenheid, slechte planning of angst voor verplichtingen?

6. Hij lacht hardop en heeft gevoel voor humor

Het is één ding om grappig te zijn, en iets anders om een clown te zijn. Wees comfortabel genoeg met jezelf om grappen te maken, maar vermijd dat te doen ten koste van anderen. Een goede lach kan ver gaan in goed, waardoor iedereen in de kamer zich goed voelt.

Vrouwen vinden mannen die zich op kleine manieren uiten aantrekkelijk. Wees nooit bang om goofy of dom te doen.

7. Zeker van zijn woord

Er zit vertrouwen in hoe je reageert. Als je iets niet wilt doen, dan zeg je nee. als je iets wel wilt doen, dan zeg je ja. Net als bij onderhandelen krijgen mannen die nee zeggen en bereid zijn weg te lopen, uiteindelijk vaak alles wat ze willen.

8. Comfortabel rond vrienden en haar

Ze wil je ware persoonlijkheid zien. Met andere woorden, wees echt. Zet geen façade op voor verschillende mensen. Zorg dat je over de hele linie trouw blijft aan wie je bent.

9. Zijn intelligentie en verlangen om te luisteren

Vrouwen vinden intelligentie aantrekkelijk omdat het je helpt een gesprek te voeren. En als het om luisteren gaat, is het een grote afspiegeling van je geduld en bereidheid om te leren. Je bent misschien niet geïnteresseerd om een paar uur lang onder het genot van een gemorst kopje Starbucks over haar werkplekdrama te horen, maar er zijn andere momenten waarop luisteren waardevol kan zijn.

Alle mensen leren graag, vaak doen we dat door te praten, maar wat het onderwerp ook is, we krijgen zin door te delen wat we weten. Het kan gaan over zinloos drama, geavanceerde techniek, alles waarin we onze eigen ervaring of perspectief mee kunnen vertellen.

10. Waar een man naartoe gaat in het leven

Je sociale status, bankrekening, huis, de auto waarin je rijdt, enz. zeggen veel over het gevoel van veiligheid dat je kunt bieden. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die carrièregericht zijn, maar houd in gedachten, ook gezinsgericht. Ze zoeken een man met richtingsgevoel die weet wat hij wil en daar achteraan gaat.

Hij is niet bang om risico’s te nemen omdat hij verantwoordelijk genoeg is om offers te brengen om ze te bereiken. Kortom, vrouwen vinden mannen die een gezin kunnen opvoeden en voor hen kunnen zorgen aantrekkelijk. Dat geldt al sinds de tijd van de holbewoners.

11. Netheid, hoe is je plaats?

Het gaat terug tot de verzorging van jezelf. Laat je pizzadozen zich tot het plafond opstapelen, of heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Hoeveel trots heb je? Je wilt iets hebben om mee te pronken, niet iets wat je voortdurend probeert te verbergen.

12. Hij tilt

Nee, je hoeft geen professionele bodybuilder te zijn. Maar één universele waarheid over wat vrouwen willen is fysieke aantrekkingskracht. Hoe je voor je lichaam zorgt speelt een vitale rol. Charmeer haar met je winst en motivatie voor fitnessprestaties.

13. Een man die vriendelijk is tegen vreemden

Loop op een willekeurige vrouw af en knoop een gesprek aan. Ik garandeer je dat de andere vrouwen in de kamer het zullen opmerken. Als je vriendelijk, leuk en positief bent, ga je ineens die natuurlijke nieuwsgierigheid opbouwen. Je wordt letterlijk een chick magnet, hoe cliché het ook klinkt. Het werkt ook met kinderen en huisdieren, probeer het maar eens.

14. Hij is een goede kok

thuis-koppel-keuken

Vrouwen vinden een man die kan koken aantrekkelijk. En nu weet ik dat ze zeggen dat eten de weg is naar het hart van een man, maar eerlijk gezegd werkt het voor vrouwen ook zo.

Het gaat verder dan haar in de ogen kijken als je één op één met haar praat. Het is die eigenaardige blik die je haar kant op stuurt waardoor ze “wow” zegt.

Oogcontact is een soort lichaamstaal die cruciaal is voor communicatie en conversatie. Soms kunnen de ogen zelfs meer zeggen dan de woorden. Als je met een vrouw praat, moet je oogcontact houden om haar te laten zien dat je actief luistert, en dat je oplet. Vrouwen houden hiervan.

16. Een man die nadenkt

Ze voelt zich aangetrokken tot die kleine willekeurige dingen die je voor haar doet.

Geloof het of niet, maar sommige vrouwen hebben maar één of twee keer in hun leven (meestal twintigers en dertigers) bloemen gekregen van mannen. De simpele gedachte aan het sturen van bloemen maakt ze gek, ook al lijkt het nogal cliché.

Zelfs kleine speciale gebaren die geen cadeau zijn, kunnen ver gaan. Wees niet bang om te doen wat goed voelt, maar overdrijf het niet.

17. De lengte van een man

Hoewel dat niet voor alle vrouwen geldt, voelen sommige vrouwen zich meer aangetrokken tot lange mannen. Het wordt meestal in verband gebracht met relaties op de middelbare school, waar vrouwen eerder groeien dan mannen.

Maar over het algemeen geldt het gezegde “lang, donker en knap” ook voor volwassenen.

18. Een man met een goede glimlach

Vrouwen vinden parelwitte tanden aantrekkelijk. Er is onderzoek gedaan waaruit blijkt dat vrouwen geen voorkeur hebben voor mannen met een grijns. Die zijn voor vrouwen niet zo aantrekkelijk als een man met een lachend gezicht. Ze ontdekten ook dat vrouwen dat lachende gezicht soms gelijkstellen aan een langdurige relatie en zelfs een huwelijk.

19. Affiniteit voor kinderen en huisdieren

Loop eens met een kind of hond over het strand of het plaatselijke park en kijk wat er gebeurt als er vrouwen voorbij komen. Vrouwen houden hiervan en vinden deze kwaliteit aantrekkelijk in mannen omdat het duidt op betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, begrip en liefde.

Al deze eigenschappen zijn zeer aantrekkelijk voor vrouwen. Wie wil er nou een man daten die harteloos overkomt?

20. Een optimistische man

Maak je je voortdurend zorgen over de toekomst of het heden? Vrouwen willen zich omringen met positieve mannen. En als je altijd negatief bent, tja, dan word je meer een gedoe en een ergernis.

Niemand wil de hele dag naar iemand luisteren die klaagt en vervolgens nooit actie heeft ondernomen om te veranderen wat er mis is in zijn leven. Stel je voor dat je iemand advies, aanmoediging en alle juiste hulpmiddelen geeft, om dan te horen dat hij zich nog steeds hopeloos voelt. Steeds weer opnieuw.

Begrijp dat het acceptabel is om emotioneel te zijn, maar wees niet angstig in de buurt van vrouwen.

21. Mensen respecteren hem

Het is vrij eenvoudig. Hebben mensen respect voor je? Je familie, vrienden, enz. Neem even de tijd om je prestaties te begrijpen en je eigenwaarde te achterhalen.

Denk eraan, het gaat er niet om te stressen over hoe andere mensen je zien, maar om je te concentreren op hoe je jezelf ziet.

Heb een gevoel van trots, en vrouwen zullen het opmerken. Wees niet bang om op te komen voor jezelf of voor iets waar je het niet mee eens bent. Als je altijd buigt voor elk verzoek, zullen mensen misbruik van je gaan maken.

22. Hij is een leider, geen volger

man-top-berg

Je hoeft geen presentatie voor duizenden mensen te leiden om aantrekkelijk te zijn. Je hoeft alleen maar sterk genoeg te zijn om te leiden.

Als je een restaurant binnenloopt, doe dan de deur voor haar open. Leid haar eerst in de deuropening. Leg je hand van achteren op haar heup en geef haar een duwtje naar voren. Vrouwen vinden deze kleine dingen aantrekkelijk omdat je de weg leidt en de leiding neemt; zo simpel is het.

23. Hij maakt andere vrouwen jaloers op haar

Net als dure handtassen en outfits willen ze het meisje zijn waar andere vrouwen jaloers op zijn. Denk eraan beschermend te zijn, maar nooit bezitterig of jaloers.

24. Validatie

Net als bij snoep kan te veel een slechte zaak zijn. Als het gaat om validatie, deel het dan spaarzaam uit. Begrijp dat je een koningin met respect kunt behandelen, maar dat betekent niet dat je haar moet aanbidden.

Als je dat doet, kom je over als een simp. Mannen die vrouwen laten werken voor validatie zijn daarentegen veel aantrekkelijker en begeerlijker.

Vrouwen houden ook van mannen die een hoog gevoel van waarde en onafhankelijkheid hebben. Wees niet behoeftig. Wees aanhankelijk, niet aanhankelijk.

25. Een man met geduld

Vrouwen vinden mannen met een zachte, rustige stem aantrekkelijk. Maar waarom? Omdat ze de controle hebben. Als het om geduld gaat, willen vrouwen geen man die zeurt, klaagt, of altijd gehaast en gestrest lijkt. Geduldige mannen zijn meer dan vaak geweldige vaders.

26. Hij is avontuurlijk in bed

De meeste vrouwen vinden mannen die ruw en humoristisch zijn in bed aantrekkelijk. Speel in op haar fantasieën. Wees ook niet bang om dominant te zijn.

Een beetje plezier in je seksleven kan een betere band opbouwen. Zelfverzekerd zijn kan dat ook. Vraag haar wat ze het lekkerst vindt. Ga er niet zomaar van uit of maak je geen zorgen over haar antwoord. Streef ernaar te behagen, niet alleen te presteren.

27. Een man die ze kan veranderen

Er bestaat geen twijfel over; vrouwen vinden mannen die mannelijk maar zachtaardig zijn aantrekkelijk. Maar ze zijn ook op zoek naar nog iets: kwetsbaar. Vrouwen willen een man die ze gaandeweg kunnen “repareren” of ten goede kunnen veranderen. Ze verlangen naar een moederlijke rol om je te ondersteunen. Het is als het opvoeden van kinderen, en ze willen dat anderen zien wat ze bereikt hebben.

Maar in termen van relaties willen vrouwen ook dat andere vrouwen jaloers zijn en het opmerken. Je hebt deze brutale zin vast wel eens gehoord, “hij is mijn man” of “kijk eens wat ik voor je gedaan heb”, hier komt het vandaan.

About admin

Check Also

adidas YEEZY Restocks’un ilk ayağının çıkış tarihi belli oldu

GÜNCELLEME: adidas YEEZY Restocks’un ilk turu çıkış tarihi belli oldu Başından sonuna kadar Adam tarzı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir